Site map
English Pages     
 
Μηχανικά ανοιγόμενες Ανθρωποθυρίδες
Καταπακτές

Το 1990 ξεκίνησε η συνεργασία μας με το Βρετανικό εργοστάσιο της SURESPAN. Σημείο αναφοράς σε αυτή τη συνεργασία είναι η προμήθεια των υλικών στο METRO της Αθήνας. 

Καταπακτές

Μηχανικά ανοιγόμενο κάλυμμα φρεατίου κατασκευασμένο απο υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. Έχει ειδικό έμβολο αερίου (ρυθμιζόμενο) που επιτρέπει το εύκολο άνοιγμά του χωρίς δύναμη. Πάνω στο πλαίσιο υπάρχει ειδική φλάντζα απο νεοπρένιο υψηλής αντοχής που εμποδίζει βρωμιές και υγρασία να εισχωρήσουν στο χώρο που έχει τοποθετηθεί, προσφέροντας σχεδόν υδατοστεγανό και αεροστεγές κλείσιμο. Σε περίπτωση που, παρ, όλα αυτά, περάσει νερό στην φλάντζα, υπάρχει ειδική έξοδος που το οδηγεί σε αποστραγγιστικό σωλήνα 1,5 ίντσας που μπορεί να συνδεθεί και με υπάρχον δίκτυο ομβρίων. Φέρει ειδικό μηχανισμό που ασφαλίζει στην ανοικτή θέση και εμποδίζει το τυχαίο κλείσιμο προστατεύοντας έτσι το χρήστη απο ατυχήματα. Ανοίγει μόνο με ειδικό κλειδί, ενώ υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης πρόσθετων μηχανισμών κλειδώματος. 

Μπορεί να βαφεί σε οποιαδήποτε PAL απόχρωση ζητηθεί. Αντοχή σε διαφορετικά φορτία ανάλογα με την χρήση. Ανάλογα με τις συνολικές διαστάσεις και τα φορτία μπορεί να ανοίγει σε δύο φύλλα, να είναι συρόμενο, να εφαρμοσθεί σε δίκτυο (διαδοχικά ανοιγόμενα καλύμματα). Σε περίπτωση τοποθέτησης σε δώμα ή άλλους χώρους υπάρχει η δυνατότητα με το άνοιγμα του καλύμματος να απελευθερώνεται σκάλα. Κάθε κάλυμμα φέρει ειδικά ενισχυμένους μεντεσέδες, που εξασφαλίζουν την απροβλημάτιστη χρήση του για πολλά χρόνια. Το άνοιγμα και το κλείσιμο μπορεί να γίνεται με την βοήθεια του ειδικού κλειδιού χωρίς να καταβάλλουμε σωματική δύναμη ή για καλύμματα μεγαλυτέρων διαστάσεων και βάρους με μπουτόν. 

Τα καλύμματα της SURESPAN αντέχουν στην πυρκαγιά μέχρι 2 ώρες ( ή και περισσότερο αν ζητηθεί) σύμφωνα με τους Βρετανικούς κανονισμούς πυροπροστασίας B.S. 476: κεφάλαιο 1 και 2: 1987. Ο εγκιβωτισμός γίνεται αφού πακτωθούν στο υπόστρωμα ειδικά συρόμενα τζινέτια που υπάρχουν στην περίμετρο του πλαισίου όπως επίσης και οι 4 ειδικές βάσεις στερέωσης.    

Κάθε κάλυμμα μπορεί να παραγγελθεί ακριβώς στις επιθυμητές διαστάσεις κάθε ενδιαφερόμενου. Υπάρχει η δυνατότητα το υλικό που κυριαρχεί στον περιβάλλοντα χώρο να τοποθετηθεί και στο κάλυμμα και να είναι εμφανές μόνο το πλαίσιο (HIAC). Πρόκειται για καλύμματα με εσοχή (recessed) ώστε να δέχονται ως τελική επιφάνεια αυτή του περιβάλλοντος χώρου τους, όπως μοκέτα, ελαστικά και πλαστικά δάπεδα, κεραμικό πλακάκι, φυσικά και τεχνητά πετρώματα, κλπ.

Κατάλληλα για:

  • επισκέψιμα φρεάτια και κανάλια μηχανολογικού ή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
  • Ανοίγματα ανθρωποθυρίδων για δεξαμενές, υπόγεια κλπ.
  • Πισίνες, μηχανοστάσια, επαγγελματικές κουζίνες, γραφεία, αίθουσες συνεδρίων, ξενοδοχειακές μονάδες, μεγάλες εκθέσεις, νοσοκομεία κλπ.
  • Και γενικά για κάθε περίπτωση που απαιτείται επισκέψιμο άνοιγμα σε δάπεδο.


Πρώτη Σελίδα - Εκτύπωση Σελίδας - Ενημερώστε Φίλους
01 Αρχική Σελίδα
02 Η εταιρεία μας
03 Έργα
04 Νέα/Δημοσιεύσεις
05 Ευκαιρίες Καριέρας
06 Επικοινωνία
Τα Προϊόντα μας
Κεραμικά πλακάκια
Υλικά επικόλλησης & αρμολόγησης
Προφίλ/Αρμοκάλυπτρα
Δάπεδα
Αποστραγγιστικά κανάλια & Καταπακτές
Ποδόμακτρα
Σοβατεπί PVC
Υλικά καθαρισμού & συντήρησης
Είδη Υγιεινής
Επιπλα & αξεσουάρ μπάνιου
Μπαταρίες λουτρού & κουζίνας
Μηχανικά ανοιγόμενες Ανθρωποθυρίδες

       CMS by EUnet - Emco Company Ⓒ Since1955 online 19