Site map
English Pages     
 
Δάπεδα
Δάπεδα Laminate

Συνεργασία που χρονολογείται απο το 1998. Υψηλής ποιότητας HDF (High Density Fiber) με άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα και όλη την γκάμα των ειδικών τεμαχίων και τελειωμάτων, έχουν με μεγάλη επιτυχία δοκιμαστεί σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Έτοιμα παρκέτα διαρκείας

Τα έτοιμα παρκέτα διαρκείας (laminate) SKEMA σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε και να ανακαινίσετε τον χώρο σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Ιδανικά για το κατάστημα, το γραφείο, το ξενοδοχείο και κάθε επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο, προσφέρουν την ζεστασιά του ξύλου σε συνδυασμό με εύκολη, γρήγορη, οικονομική τοποθέτηση και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Κατάλληλα για νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις, κατασκευασμένα με την πιο προηγμένη τεχνολογία. Οικολογικά, πυρασφαλή, αντιαλλεργικά, υδατοστεγή, με εξαιρετικές αντοχές σε βαριά χρήση. Οκτώ διαφορετικές σειρές, σε υπέροχα χρώματα και διάφορους τύπους ξύλου και όλα τα απαραίτητα ειδικά τεμάχια υπόσχονται ποιότητα και αισθητική χωρίς συμβιβασμούς.

Υλικό SKEMA

 Οι επτά διαφορετικές σειρές της SKEMA:

Ένα νέο προϊόν που ακολουθεί τις κατασκευαστικές απαιτήσεις όταν οι επαγγελματίες του χώρου προτιμούν αξιόπιστα υλικά με γρήγορη εφαρμογή. Χάριν της νέας του μοριοσανίδας πάχους 10mm, την εξαιρετική αντίσταση πρόσκουσης και την αντοχή του στην υγρασία το προϊόν της SKEMA Maxim είναι κατάλληλο για χώρους με εξαιρετικά βαριά κυκλοφορία και όπου χρειάζεται, το αποτέλεσμα να καλύπτει τις προδιαγραφές της υψηλής αισθητικής.


Ένα προϊόν κλασσικό, το οποίο με τα 30 διαφορετικά σχέδια/χρώματα που έχετε στη διάθεση σας, μπορεί να συνδυαστεί σε κάθε χώρο εσωτερικής διακόσμησης. Έχοντας πλέον εξελιχθεί τεχνολογικά χάρις της ειδικής επεξεργασίας που δέχονται για μεγάλη αντοχή στο νερό, είναι η ιδανική λύση για όλους τους χώρους όπου οι αισθητικές επιλογές πρέπει να συνάντήσουν προδιαγραφές υψηλης ποιότητας.

Η πρακτική και λειτουργική λύση η οποία μεταμορφώνει σε λίγο χρόνο κάθε παλαιά επιφάνεια. Με εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας/τιμής το PROMOTION είναι ένα οικολογικό και αντιαλλεργικό προϊόν, πρακτικό στην εφαρμογή του πάντοτε κομψό και πολυτελές.

Ένα προϊόν όπου λύνει τα χέρια των επαγγελματιών όταν ο χρόνος εφαρμογής πνίγει ασφυκτικά αλλά και το αποτέλεσμα πρέπει να ανταποκρίνεται σε συνθήκες υψηλής αισθητικής αλλά και αντοχής.

Το δάπεδο που απευθύνεται σε σχεδιαστές. το μόνο laminate δάπεδο διαθέσιμο σε μεγάλα τετράτωνα πλακίδια. Επιτρέπει να κατασκευαστούν ανθεκτικές δημιουργίες που υπογραμμίζουν την διακόσμηση κομψών και μοντέρνων χώρων.

Το ερευνητικό πρόγραμμα της SKEMA προτείνει το FANTASY LINE, το νέο σύστημα διακόσμησης δαπέδων. Τέσσερις διαφορετικές επιλογές που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους αποδίδουν ένα προσωπικό στυλ κάνοντας τις δημιουργίες σας μοναδικές.

Η γοητεία και ζεστασιά του φυσικού ξύλου ιδανικό για χώρους παραδοσιακούς ή όπου επικρατεί ή φιλοξενία. Χάριν της επάλειψης του με επτά στρώσεις ειδικών βερνικιών παρουσιάζει υψηλές προδιαγραφές αντοχής αλλά και την υψηλή αισθητική του φυσικού ξύλου.

 Ειδικά τεμάχια:

Η μεγάλη και ευέλικτη γκάμα ειδικών τεμαχίων είναι η ιδανική λυση για τους τεχνικούς που πρέπει να δώσουν κατασκευαστικές λυσεις. Σοβατεπί, ειδικά τεμάχια για σκάλες, εξασφαλίζουν την τέλεια τοποθέτηση.
Μία πλήρης σειρά απο ανθεκτικά αξεσουάρ χάριν στα οποία μπορείτε να ολοκληρώσετε σωστά την εφαρμογή των δαπέδων SKEMA έχοντας υποστεί ειδικά τεχνικά τέστ μπορούν να εγγυηθούν το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και την αντοχή.

 Αντοχές:

Αντοχή σε τριβή

Για οικιακούς & επαγγελματικούς χώρους

Αντοχή σε λεκέδες

Αντοχή σε κρούση

Αντοχή σε χημικά

Αντοχή σε αναμμένο τσιγάρο

Αντοχή σε χάραξη

Αντοχή στο φως

Αντοχή στα πόδια του τραπεζιού

Αντοχή σε ροδάκια

Ιδανικό για ενδοδαπέδια θέρμανση

 

 

 

 Πρώτη Σελίδα - Εκτύπωση Σελίδας - Ενημερώστε Φίλους
01 Αρχική Σελίδα
02 Η εταιρεία μας
03 Έργα
04 Νέα/Δημοσιεύσεις
05 Ευκαιρίες Καριέρας
06 Επικοινωνία
Τα Προϊόντα μας
Κεραμικά πλακάκια
Υλικά επικόλλησης & αρμολόγησης
Προφίλ/Αρμοκάλυπτρα
Αποστραγγιστικά κανάλια & Καταπακτές
Μηχανικά ανοιγόμενες Ανθρωποθυρίδες
Ποδόμακτρα
Σοβατεπί PVC
Υλικά καθαρισμού & συντήρησης
Είδη Υγιεινής
Επιπλα & αξεσουάρ μπάνιου
Μπαταρίες λουτρού & κουζίνας
Δάπεδα
Δάπεδα PVC

       CMS by EUnet - Emco Company © Since1955 online 14